BodyBuilder Gym házirend

 • A BodyBuilder Gym (sport célú) testépítő edzőteremként működik. Gépeit és eszközeit mindenki a saját felelősségére használja.

 • A terem küzdőterében 14 éven aluliaknak, valamint edzést nem végző személyeknek tartózkodni tilos. Látogatókat az előtérben lehet fogadni.

 • A gépeket és eszközöket elvárható óvatossággal, a balesetveszélyt elkerülve szabad csak használni. A gépek, annak mozgó alkatrészei és a súlyzók mozgásterében tartózkodni és oda nyúlni tilos. A felhasználók által okozott balesetekért felelősséget nem vállalunk.

 • A terembe hozott értékek biztonságáért mindenki saját maga felel. Szennyező anyagot behozni tilos, kérjük a gépeket, eszközöket, infrastruktúrát nem beszennyezve használni. (Például: ne tedd rá a rágódat a gépekre, szekrényekre, ne kend bele a taknyod, ne dobd a tampont a wc-be, stb.)

 • A recepciós feladata a büfé működtetése, a bérletek kezelése, a működéshez szükséges teendők elvégzése, a terem megmutatása és esetlegesen gépek használatának megmutatása. Egyéb kívánságoknak eleget tenni nem áll módjában.

 • A bérleteket magadnál kell tartanod, nem áll módunkban őrizgetni. Tudjuk, hogy kényelmetlen, de mindenkinek van személyi igazolványa, el lehet helyezni benne. Arra nincs kapacitásunk, hogy a bérleteket mi tároljuk és mindig kikeresgéljük, ha edzeni jössz.

 • Tagjainktól elvárjuk, hogy viselkedésük a társadalmi normáknak megfelelő legyen, tehát mindenki úgy viselkedjen, ahogy másoktól is elvárná. Kerüljük a felesleges ordibálást és a másik orra alá fingást például. Kerüljük az irritáló viselkedést és a felesleges, hangos beszédet. A gépeket a szükségesnél hosszabb ideig ne foglaljuk el, az edzésben ne tartsunk fel másokat. Beszélgetni az előtérben erre a célra kialakított részen lehet edzés előtt és után. Egymást esetleg segítve törekedjünk a jó hangulatú, eredményes edzésmunkára!

 • Tudjuk, hogy kényelmes a papucs, a mamusz, meg mezítláb, sőt  a spártaiak szandálban nyomták, de cserébe szexuálisan inzultálták egymást, az pedig nálunk tiltott. Edzőcipő használata KÖTELEZŐ. Nincs kivétel, nincs otthonfelejtettem: ha nincs cipőd, nem edzel!

 • Nagyon sok jó hitelintézet van (áldassék a devizahitel intézménye), de mi nem vagyunk az. Hitel nálunk nincs, semennyire sem, ha most-nincs-nálad-pénz, akkor sem. Nem azért, mert szarrágók vagyunk, hanem mert nincs kapacitásunk ilyesmit nyilvántartani.

 • Lehet, hogy szép vagy, izmos vagy és mindenképp le akarsz mindenkit nyűgözni a testeddel, de ez nem a pszichiátria és az is esélyes, hogy másokat nem érdekel. A hétköznapi normáknak megfelelő, sportolásra alkalmas ruházat kötelező! (Minimum trikó-rövidnadrág.) A félmeztelen flangálás a tagság azonnali megszüntetését vonja maga után.

 • A terem két zónából áll, az első lapsúlyos és a hátsó gumiburkolattal ellátott tárcsasúlyos/súlyzós zónából. A tárcsákat és a súlyzókat a gumipadlóról levinni tilos.

 • Biztos nagyon kemény dolog a súlyokat dobálni, de ettől még senki nem lett izmos egyrészt, másrészt ezt mi kevéssé díjazzuk. Nem az a hardcore, ha dobálózol, hanem ha képes vagy normálisan letenni egy nehéz súlyt is. Kérjük, hogy a súlyokat nemhogy ne dobd vagy ejtsd le, de még csak ne is tedd a földre, hanem használd a súlytartó állványt.

 • A súlytartó állványok egyik hihetetlen funkciója, hogy a súlyokat tárolják. Azonban ez egy felhasználók számára is interaktív tevékenység, amely azt jelenti, hogy a használt súlyokat vissza kell tenned a helyére. Mind a súlyzókat, mind a tárcsákat, mind a padokat tedd vissza oda, ahonnan elvetted. A gyengébbek kedvéért: nem máshova. A „tedd vissza a helyére” nem azt jelenti, hogy felhalmozod a neked legközelebbi súlytartóra, hogy aztán másoknak keresgélni kelljen.

 • A teremben található gépek, padok helyzete ki van találva és nem mobilis. Ha a pl. a smith-gépből ki kell venni a padot, vagy odébb kell tenni egy állítható padot, az üzemszerű használatnak minősül. A lakberendező típusú júzereket azonban nem toleráljuk: a  gépeket odébb húzkodni, a padokat máshova átvinni tilos.

 • A teremben fix kétkezes súlyzók azért vannak, hogy ne kelljen szerelgetni kétkezes rudat és tárcsákat. Ergo kerüljük a felesleges legózást, nézzünk előbb körül, hogy a 10-42.5 kilóig tartó egyenes és 20-40 kilóig megtalálható franciarudas kétkezes súlyzókészlet biztosan nem elegendő-e mert valami titkos testépítő bajnokok vagyunk.

 • A zene a teremben arra szolgál, hogy ne legyen csend. Ez nem egyenlő zenei szolgáltatással. A zene piszkálása, hangosítása, halkítása tilos, zenei igényeket nem teljesítünk. Zenével kapcsolatos bármilyen problémád esetén fordulj bizalommal az MP3 lejátszódhoz.

 • A küzdőtéren táplálkozni tilos.

 • Magnézia épeszű használata megengedett, ha feltakarítod a dzsuvát magad után.

 • Minden műszaki hibát kérünk a recepciónak jelezni. Ez azt jelenti, hogy ha eltörik, elszakad, kezedben marad valami (ez bizony néha előfordulhat ilyen ipari körülmények között) akkor nem lerakod a földre és otthagyod, hanem szólsz.

 • A bérlet megvásárlása nyilatkozatnak minősül, amelyek kijelented, hogy a házirendet elolvastad, megértetted és tudomásul vetted, hogy a BodyBuilder Gym a házirend be nem tartása esetén a szolgáltatást megtagadja.