A BodyBuilder Gym a testépítés csúcspontjának, a 80-as évek végének, 90-es évek elejének stílusát és filozófiáját követő, igazi edzőterem. NEM fitness, nem wellness: ez rendes súlyzós edzőterem kezdőknek, haladóknak, hobbistáknak, fanatikusoknak, mindenkinek, aki a saját szintjén komolyan sportolni akar.

A terem rendkívül kompakt módon, professzionálisan van kialakítva, kvázi műhely jelleggel, ahol minden szerszám pontosan ott van, ahol lennie kell.

A géppark egyedileg válogatott, masszív, funkcionálisan tökéletes célszerszámokat tartalmaz. A tagság kiváló, a hangulat családias, a célünk egy barátságos, segítőkész sportolói közösség felépítése, amelyben természetesen mindenki betart bizonyos viselkedési normákat. Tagjaink között nem találsz a gépeken olvasgató, félmeztelenül feszengő, hangoskodó idiótákat, mivel a házirendünk az ilyen viselkedést eleve kizárja.

A BodyBuilder Gym azrt jött létre, hogy továbbvigye az igazi edzőtermek hagyományát és igazi sportolókat neveljen. Akár izmosodni, erősödni, akár fogyni akar valaki, véleményünk szerint ezt csak megfelelő sportolói hozzállással tudja elérni, amihez természetesen biztosítjuk az eszközöket és a szakmai hátteret. tagjaink többsége megdöbbentően jó technikával, szép szabályosan edz.

Hozzállás, akaraterő és jó edzőterem! Mi ebben hiszünk! Ez a mi sportunk!